fredag 4. januar 2013

God dag på Ås

Nettopp tilbake etter min første dag på Nofima på Ås. Og det var med stolthet jeg gikk ut døra på Ås ved 14.30-tiden etter å ha møtt en rekke ansatte og ikke minst kommunikasjonsavdelingen som jeg gleder meg stort til å jobbe sammen med.
Som kommunikasjonsdirektør skal jeg være en del på Ås også og derfor er det greit å vite at kontor 125 er definert som mitt og der skal jeg være en del i årene som kommer.
I neste uke skal jeg prioritere arbeidet med nytt intranett og uken etter er det ledermøte og reise til Stavanger før vi 22. og 23. januar samler hele kommunikasjonsavdelingen til samling. tromsø. Da meisler v ut de viktigste arbeidsoppgavene første halvår, og starter arbeidet som kommunikasjonsmijøet forhåpentligvis skal bite seg merke ut.
Men tilbake til dagens tur til Ås:
Det eneste jeg glemte i dag var å se på garderobeforholdene. Også på Ås har jeg en intensjon om å løpe eller sykle til og fra jobb, og da er det viktig med en dusj slik at jeg ikke lukter hest på jobben...
God helg.

1 kommentar:

  1. Smart å sjekke garderobeforholdene, ja. Hadde vært kjedelig om det var det de ansatte snakker om når den nye kommunikasjonsdirektøren blir nevnt liksom. At han lukter hest... ;-)

    Lykke til videre i nyjobben! Savner deg nå i prosjektet da. Det må det være lov til å si. :-)

    SvarSlett